23 Günlük İlya Bebek Demokrasi Nöbetinde

23 Günlük İlya Bebek Demokrasi Nöbetinde

Ereğli’de demokrasi nöbetine katılım her geçen gün artıyor. 7’de 70’e her kesimden vatandaşın katılımıyla gerçekleşen demokrasi nöbetine dün gece henüz 23 günlük olan İlya bebek damga vurdu.

İnci-Önder Özol çiftinin 23 günlük bebekleri İlya ile demokrasi nöbetine katılarak milli iradeye destek vermesi vatandaşlar tarafından takdir edilirken, İlya bebekte gece boyunca en büyük ilgiyi gören kişi oldu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’de İlya bebekle yakından ilgilenerek, uzun ve sağlıklı ömürler diledi ve genç anne ve babayı kutladı.

Demokrasi nöbetine katılımın her geçen gün artarak devam ettiğini söyleyen Başkan Özgüven, 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişiminin amacının bu ülkeyi parsellemek ve kardeşi kardeşe kırdırmak olduğunu ifade etti.

Başkan Özgüven, “15 Temmuz’dan bu tarafa vatandaşlarımız sokaklarda milli iradesine sahip çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde genç bir çiftimiz düğün sonrası aramıza gelerek demokrasi nöbetine katıldı. Bugünde 23 günlük İlya bebek demokrasi nöbetimizin en genç destekçisi oldu. Bugün hiçbir şeyin farkında olmayan ancak yarınlarda bugünkü nöbetin gururunu yaşayacak olan İlya bebeği biz asla unutmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.