30-40 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN İMAR SORUNLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM

30-40 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN İMAR SORUNLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Ereğli Belediyesi Namık Kemal Mahallesi'nin imarsız alanlarıyla ilgili yaptığı çalışmalarda son geldi. Ayrıca diğer merkezden uzak Mahallelerin imar sorunu ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor

Ereğli Belediyesi Namık Kemal Mahallesi'nin imarsız alanlarıyla ilgili yaptığı çalışmalarda son geldi. Ayrıca diğer merkezden uzak Mahallelerin imar sorunu ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Ayrıca Muhtarlara internet hizmeti kazandıran Ereğli Belediyesi, haberleşme ağını genişleterek hizmetleri hızlandırmayı amaçlıyor.

                Çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan Başkan Özgüven: "Ereğli’mizin en büyük yüzölçümlü Mahallelerinden olan Namık Kemal Mahallemizin imarsız alanlarları ile ilgili yaptığımız çalışmalarda sona geliyoruz. Aynı şekilde diğer Merkezden uzak Mahallelerimiz için de kangren haline gelmiş 30-40 yıldan beri çözülemeyen imar sorunlarını bir bir çözüyor ve çözmeye devam ediyoruz. Tabiri caizse elimizi taşın altına koyuyor, Ereğli'mizin sorunlarına kalıcı çözümler üretiyoruz. Sorunları ötelemek yerine üzerine kararlılıkla giderek şehrimize layıkıyla hizmet etmek için çaba gösteriyoruz. Muhtarlarımıza sağladığımız internet hizmeti ile de haberleşme ağını genişleterek sorunlara daha hızlı çözüm üretmek için çalışıyoruz. Bu noktada hemşehrilerimizin ve muhtarlarımızın destekleri bizleri mutlu ediyor. Namık Kemal Mahallemizin Muhtarı İbrahim Yıldırım kardeşimize de geyretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

                Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutluluklarını dile getiren Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım: "Belediye Başkanımızın sayesinde Mahallemiz kanalizasyon şebekesine kavuştu. Şimdi ise İmar ve Doğalgaza kavuşuyor. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven'e şahsım ve Mahallem adına teşekkür ederim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.