45 Yıl Sonra Sıcak Asfalta Kavuştular

45 Yıl Sonra Sıcak Asfalta Kavuştular

45 Yıl Sonra Sıcak Asfalta Kavuştular

Demirel; “İnanmıyorlardı İnansınlar”

Beşyüzevler Mahallesinde 45 yıl sonra sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Mahalle Muhtarı Orhan Demirel ve mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda Sanayi yolu ve 500 Evler Mahallesinde sıcak asfaltlama çalışması başlatan Ereğli Belediyesi ana arterlerde asfaltlama çalışmasını tamamladılar.

Mahalle Muhtarı Orhan Demirel, mahallelerinin kurulmasından bugüne kadar geçen 45 yılda ilk kez böylesi bir sıcak asfalt çalışmasının başlatıldığını söyleyerek, “Buraya asfalt yapılmaz dediler, rüyanızda görürsünüz dediler ama rüyalar gerçek oldu. İnanmayanlar inansınlar. Mahallemiz sıcak asfalt ile tanıştı” diye konuştu.

Demirel, yıllardır talep ettikleri sıcak asfalt çalışmasına bu dönem olumlu bakılarak çalışmaların başlatıldığını ifade ettiği konuşmasında; “Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e yaptığı hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkan Yardımcıları ve Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri de Cumartesi Pazar günleri de çalışarak bizleri sevindirdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Sadece bizim mahallemiz değil Ereğli’nin her mahalle ve sokağında sıcak asfalt çalışmasının yapılmasını arzu ediyoruz. Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise hedeflerinin Ereğli’nin her köşesine hizmet kalitesini götürmek olduğunu ifade ederek, “Sanayi yolunda başladığımız yol çalışmalarının akabinde 500 Evler Mahallemizde de yol genişletme ve düzenleme çalışmalarımız oldu. Bu çalışmaların hemen ardından ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Sanayi yolu ve 500 Evler Mahallesindeki ana arterler sıcak asfaltla kaplandı. Amacımız 2015 yılından itibaren Ereğli genelinde bu çalışmayı sergilemek. Söz verdiğimiz her çalışmayı biz hayata geçireceğiz. Tek isteğimiz halkımızın sabır göstermeleridir. Ereğli önümüzdeki yıllarda hizmet kalitesi ile kimliğini ortaya koyacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.