4500 TANE PAKET YARDIMI YAPILDI

4500 TANE PAKET YARDIMI YAPILDI

İstanbul’da iş hayatını sürdüren Ereğli'mizin yetiştirdiği önemli iş adamlarından olan Mustafa Özşenol bu ramazan ayında da yine geleneği bozmayarak dar gelirli hemşerilerini unutmadı.

İstanbul’da iş hayatını sürdüren Ereğli'mizin yetiştirdiği önemli iş adamlarından olan Mustafa Özşenol bu ramazan ayında da yine geleneği bozmayarak dar gelirli hemşerilerini unutmadı.

Her yıl geleneksel hale getirdiği ramazan ayı yardımlarına bu yılda ara vermeden devam eden, Mustafa Özşenol yardıma muhtaç ailelere titizlikle hazırlanan yaklaşık 4500 paket gıda yardımında bulundu.

Mahalle muhtarları aracılığıyla hiçbir vatandaşımızı rencide etmeden gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan gıda paketleri düzenli dağıtım yöntemiyle de örnek teşkil etti.

Yardımsever İşadamı Özşenol,Sadece ramazan ayında değil tüm yıl içerisinde yoksullara, öğrencilere, okullara ve camilerimize yaptığı yardımlarla da bilinmektedir.

Özellikle eğitime verdiği destekleriyle de bilinen ve geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı hızla yükselmekte olan rahmetli babası İbrahim Özşenol’un adını taşıyan, Yardımsever işadamı Özşenol'un Ereğli'ye kazandırdığı Eğitim alanında önemli hizmetlerden biride, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İbrahim Özşenol Havacılık ve Uzay Bilimleri Meslek Yüksekokulu'nu Ereğli'mize kazandırmak suretiyle  önemli bir hizmete imza atmıştır. Bu yıl dağıtılacak olan 4500 paket gıda yardımını Kazandırdığı Eğitim alanında muhtarımızın emek ve çabaları ile yardıma muhtaç vatandaşlarımızla buluştu.

Buda şunu göstermektedir ki Özşenol’un Ereğli gençliğine ve doğup büyüdüğü topraklarda yaşayan dar gelirli ve yoksuluna sahip çıkarak bu mübarek ramazan ayında sevindirdiği insanlarımızın hayır dualarını almıştır.Memleketi Ereğli’ye sahip çıkarak, verdiği  önem nedeniyle bizlerden ve Ereğli halkından takdir kazanmasını yine bilmiştir.

Yardımsever hemşerimiz İşadamı Mustafa Özşenol’a teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.