7-18 Yaş Arası Gençler Haydi Spora

7-18 Yaş Arası Gençler Haydi Spora

Konya Büyükşehir Belediyesi, spor okullarını geleneksel hale getirmek için merkez dışındaki 28 ilçede 7-18 yaş arası öğrencilere yönelik Spor Konya Projesini hayata geçiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, spor okullarını geleneksel hale getirmek için merkez dışındaki 28 ilçede 7-18 yaş arası öğrencilere yönelik Spor Konya Projesini hayata geçiyor. 2 Aralık’ta başlayacak proje için ücretsiz kayıtlar spor.konya.bel.tr adresinden 22 Kasım’a kadar yapılabilecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın her ilçesinde çocukları sağlıklı yaşam için sporla tanıştıracaklarını ve başarılı olanları Türk sporuna kazandıracaklarını ifade etti.

spor_okulu_1.jpg

Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ilçe belediyeleri iş birliğiyle 28 ilçede 7-18 yaş arası öğrencilere yönelik Spor Konya Projesi kapsamında spor faaliyetleri düzenlenecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocukları ve gençleri sporla tanıştırarak, spor okulları faaliyetlerini yaz aylarının dışında da geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. Merkez dışındaki 28 ilçede spor yapmak isteyen çocukların en az bir branşla spor yapmalarını sağlamayı arzu ettiklerini kaydeden Başkan Altay, Spor Konya Projesinde 312 eğitmenin 22 branş, 65 spor tesisi, 32 okuldaki çok amaçlı salonları ve 218 okul bahçesi ve dersliklerinde spor faaliyetlerini yürüteceğini söyledi.

spor_okulu_2.jpg

Başkan Altay, yapılacak çalışmayla Konya’nın her ilçesinde çocukları sağlıklı yaşam için sporla tanıştıracaklarını ve başarılı olanları Türk sporuna kazandıracaklarını ifade etti.

SON BAŞVURU TARİHİ 22 KASIM

28 ilçede başlayacak 2019-2020 Spor Konya projesi için ücretsiz kayıtlar spor.konya.bel.tr adresinden yapılıyor. Son başvuru tarihinin 22 Kasım olarak belirlendiği projede ilçe mevsim şartlarına göre uygulama ve teorik dersleri, 2 Aralık 2019-19 Haziran 2020 tarihleri arasında 29 hafta boyunca yapılacak.

spor_okulu_3.jpg

spor_okulu_4.jpg

spor_okulu_5.jpg

spor_okulu_6.jpg

spor_okulu_7.jpg

spor_okulu_8.jpg

spor_okulu_9.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.