‘’7 BÖLGEDEN TÜRKÜLERİMİZ’’

‘’7 BÖLGEDEN TÜRKÜLERİMİZ’’

İşte Ereğli Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Halk Müziği Korosu Konseri!...

Ereğli Lisesi Öğrencileri tarafından, Türk Halk Müziği Korosu Konseri düzenlendi. Düzenlenen bu muhteşem konsere veliler yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Ereğli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kerman,  Belediye Başkan Yardımcısı Ağah Taşkın, Ereğli Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü, Cumali Özince, İşkur Müdürü Sait Eker, Okul müdürü ve öğretmenler ile çok sayıda öğrenci velisiyle öğrenciler katıldı.

Ereğli Lisesi Müdürü Ahmet Dönmez ise öğrencileri ve müzik öğretmelerinin katkılarıyla organize edilen geceye katılan bütün konuklara teşekkür ederek, Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Müzik öğretmeni Necati Sarıkaya’ya bu güzel organizasyon dolayısıyla teşekkür etti.

Konuklar tarafından beğeniyle izlenen programda halk türkülerimiz Öğrenciler tarafından en güzel şekilde ifade edilirken, Davetliler adeta bu muhteşem gecede ‘’7 BÖLGEDEN TÜRKÜLERİMİZ’’ İN seslendirildiği gecede, Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserlerini beğeniyle dinleme fırsatını yaşadılar.

Program sonrasında ise bu güzel halk müziği şölenine katılan Ereğli Protokolu tarafından Emeği geçen Müziksiyen ve öğrencilere teşekkür ederek tebrik ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.