"90 Dükkanları Şehre Kazandırmalıyız"

"90 Dükkanları Şehre Kazandırmalıyız"

Ereğli'nin kanayan yarası konumundaki 90 Dükkanların cazibe merkezi haline getirilmesi için Belediye Başkanı Özkan Özgüven kolları sıvadı. Özgüven, 90 dükkanlarda bulunan esnafları ziyaret ederek hem hayırlı işler dileğinde bulundu hem de 90 dükkanlar ile

Ereğli'nin kanayan yarası konumundaki 90 Dükkanların cazibe merkezi haline getirilmesi için Belediye Başkanı Özkan Özgüven kolları sıvadı. Özgüven, 90 dükkanlarda bulunan esnafları ziyaret ederek hem hayırlı işler dileğinde bulundu hem de 90 dükkanlar ile ilgili proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.

90 dükkanların şehrin göbeğinde olmasına rağmen görüntüsünün içler acısı olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, "90 dükkanlar iyi niyetlerle projelendirilerek yapılmış. Ve yıllardır atıl ve bakımsız bir görüntü içerisinde bırakılmasından dolayı bugün şehrimizin kamburu haline gelmiş ve en önemli sorunlardan birisini teşkil etmektedir. Şehrimize yakışmayan bu görüntüyü ortadan kaldırmak için gerek Belediye olarak bizler gerekse dükkan sahipleri ortak bir noktada buluşarak bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek bir proje üzerinde çalışacağız. Otoparkından, yeni sokaklarına, çevre düzenlemesinden alışveriş merkezlerine kadar yeni bir kimlik kazandırmak istediğimiz bu alanla ilgili önümüzdeki günlerde mülk sahipleri ve esnaflarımızla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Ereğlili hemşerilerimiz burayı şehrimizin marka değeri yüksek önemli bir çarşısı olarak görmek istiyor ve bizde bu istek doğrultusunda gerekli çalışmalarımızı başlatacağız" diye konuştu.

Esnaflar ve mülk sahipleri de 90 dükkanların Ereğli'nin üzerindeki kara bir nokta olarak değerlendirdiler ve bu bölgenin Ereğli'ye yakışır bir hale getirilmesi gerektiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.