AK Gençlik, Ramazan’ı dolu dolu geçirecek

AK Gençlik, Ramazan’ı dolu dolu geçirecek

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, merkez teşkilat ve ilçelerin gerçekleştireceği onlarca etkinlikle, mazlumların ve gençlerin yanında olacak

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, bu Ramazan ayını da dolu dolu geçirecek. İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik koordinesinde yürütülen çalışmalarda, gençlik iftarları, ev iftarları, ziyaretler, üye çalışmaları, muhacirlerle iftar, iftar öncesi kumanya dağıtımı gibi onlarca etkinliğe imza atılacak. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik, bu yıl Ramazan ayını herkesle iç içe tamamlayacaklarını dile getirdi.

Yapılacak etkinliklerden bahseden Başkan Çelik, şunları kaydetti: “Gençlik İftarda Buluşuyor adıyla Bosna Hersek Pazar yerinde üniversitede öğrenim gören 10 bin genç ile bir araya geleceğiz.

SEVGİ EVLERİ İLE İFTAR

Kimsesiz Çocuklar için düzenleyeceğimiz İftar Programında Sevgi Evlerindeki kardeşlerimiz ile birlikte Piknik Alanında(mangal programı) bir araya geleceğiz. Sadece İftar vermek değil onlarla eğlenerek hoş vakitler geçireceğiz.

YABANCI ÖĞRENCİLERİ İLE İFTAR

Ülkelerinden uzakta öğrenim görmek için gelen kardeşlerimizin iftarda yalnız olduklarını düşünmemeleri için bir araya gelerek iftarda buluşacağız.

ÖĞRENCİ EVİNDE İFTAR

Sınav haftası dolayısıyla günleri yoğun geçen ve iftar için hazırlanamayan öğrenci kardeşlerimizin evlerine, yemeklerimiz ile birlikte misafir olacağız.

SURİYE ÇADIR KENTTE İFTAR

Halep için kardeşlik zamanı, projesi kapsamında Suriye’nin Atme bölgesinde İlçelerimizin adını vererek kurmuş olduğumuz 31 yardım çadırında kalan kardeşlerimizle buluşarak şehrimizden götürdüğümüz yardımları ileteceğiz.”

İLÇELERDE ETKİNLİK SEFERBERLİĞİ

İlçe gençlik kolları teşkilatlarının da Ramazan’ı en verimli şekilde geçirmeleri için çalışma organize ettiklerini ve tüm ilçelerde yapılacağının altını çizen Başkan Çelik, “İlçelerde gerçekleştirilecek “İftara Beş Kala, Gönül Sofrası, Ramazan Kolisi, ilçe iftarları ve sohbetleri organize edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.