AK PARTİ 63. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ 63. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı 63. Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ereğli Kültür Merkezinde  gerçekleştirilen Ereğli Ak Parti İlçe Teşkilatı Mahalle Yönetimleri Toplantısına, Ereğli Koordinasyon Başkanı Seyit Ali Tekeli, Halkapınar koordinasyon Başkanı Mustafa Özkan,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan ve Ak parti yönetimi ve teşkilat mensupları katıldı.

 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Anayasa referandumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti 63. Danışma Meclisi Toplantısında için oluşturulan Divan Kurulu ise İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Milletvekili Halil Etyemez ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'den oluştu.

Konya Milletvekili Halil Etyemez konuşmasında şunlara değindi;

"Bir Afrika fıkrası anlatılır diyor ki Afrika bizim oralarda göller vardır. Yağmur yağınca suları yükselir kuraklık olunca da sular çekilir. Sular yükselince balıklar karıncaları yer sular çekilince de karıncalar balıkları yer kimin kimi yediğinden daha önemli aslında suyun hareketi suyun yaptığı iştir diyor. Bu Afrika fıkrası bize bugün coğrafyamızda yapılan hadiselerin örneklerini çok açık bir şekilde ifade ediyor. bugün coğrafyamızda dünya da güçlü olan güçsüz olanı ve eline silah geçiren gücü eline geçiren bir başkasını yok etmeye bir başkasının kanı akıtmaya bir başkasını topraklarından sürmeye gayret gösteriyor. İşte bu coğrafya da artık suyun yerini alacak bir devlet bir millet ayağa kalkması gerekir. Bu su ne geriye çekilsin ne de yükselip bir başkasına zarar versin. Bu devlet balıklarında yaşamasını karıncalarında yaşamasını dolayısıyla bu coğrafya da insanların yaşamasını ve insanlığın yaşamasına öncülük etsin katkı sunsun. Değerli Kardeşlerim işte bu devleti kuracak olan büyütecek olan bu coğrafyayı huzura kavuşturacak olan bu kadim millettir.  Tarihte bölgesine ve coğrafyasına dünyaya hükmetmiş ve dünya da kendi medeniyetini kurmuş ve insanlık alemine bu medeniyet sayesinde hizmet etmiş olan bu millet yeniden ayağa kalkmalı ve bu medeniyeti yeniden inşa etmeli. Bunun için Ak Parti kadroları ve yöneticilerimiz Erdemliler hareketi olarak yola çıkarken amacı da hedefi de gayesi de  bulunduğumuz coğrafya da bu huzuru ve insanı yaşatmaya gayret gösteriyor. Osmanlının kuruluşunda Şeyh Edebali öyle diyordu ya insanı yaşat ki devlet yaşasın Ak partinin temel felsefesi de işte insanı yaşatmak üzere. Çünkü bizim inançlarımızda değerlerimizde bir insanın ölümü insanlığın ölümü diye değerlendirilir.  bir insanın yaşaması bütün insanlığın yaşaması demektir. Onun için Ak partinin Temel felsefesi insanı yaşatmak" dedi. Evet demenin Ülkemiz adına getireceği kazanımları anlattı. Daha Sonra İlçe Danışma Meclis toplantısı, katılımcılar ve partililer arasında basına kapalı bölümde ilçe yönetimleri ile mahalle temsilcilerinin çalışmaları, il genel meclisi üyelerinin projeleri ve belediyelerin hizmetleri ile taleplerinin ele alınması ve sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.