AK Parti İl Başkanlığı’nda Seçim İşleri Başkanları toplandı

AK Parti İl Başkanlığı’nda Seçim İşleri Başkanları toplandı

30 Mart 2014’teki Belediye Başkanlığı Seçimleri’ne bir yıl kala AK Parti İl Başkanlığı, önümüzdeki seçimde nasıl bir stratejisi belirleyeceğini planlamaya başladı

30 Mart 2014’teki Belediye Başkanlığı Seçimleri’ne bir yıl kala AK Parti İl Başkanlığı, önümüzdeki seçimde nasıl bir stratejisi belirleyeceğini planlamaya başladı. Bu kapsamda “Seçim İşleri Bölge Toplantısı’ Konya’da yapılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş ve Konya ile Karaman Teşkilatı, 31 Mart Pazar günü Konya’da Karaman ve Konya’nın 2014 Seçimi’nin stratejisini belirleyecek

“AK Parti İl Seçim İşleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” İl Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıya Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Özgür Solak, AK Parti İl Teşkilatı SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özöğür, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ile yine Seçim İşleri’nden Sorumlu 31 ilçenin Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

SOLAK: SEÇİM İŞLERİ BÖLGE TOPLANTISI’NDA STRATEJİMİZ BELLİ OLACAK

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez’de düzenlenen 17. Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları İstişare Toplantısı’nı değerlendiren Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Özgür Solak, 2014’teki Belediye Başkanlığı Seçimleri’ne hazırlık için her türlü planlamanın yapıldığını kaydetti. Özgür Solak, “İl Teşkilatı’nı temsilen geçtiğimiz günlerde genel merkezimizde 17. Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldık. Toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Şentop, bizlere ‘seçimi kazandığımız için değil; gönül kazandığımız için seviniriz’ demişti. Gerçekten AK Parti olarak elbette seçimde başarılı sonuç için uğraşıyoruz. Ama asıl amacımız, milletimizin gönlünü kazanmak ve ülkemize hizmet etmek. Tabi bu başarı da çalışmakla ve daha fazla gayretle elde edilebilir. Bu bağlamda genel merkezimiz gerekli tüm planlamaları yaptı. Bu ayın sonunda da İl Teşkilatı olarak çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. 31 Mart Pazar günü Konya’da ‘Seçim İşleri Bölge Toplantısı yapılacak. Toplantıya Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Şentop ve Genel Merkez SKM Başkanımız Sayın Mustafa Ataş’ın yanı sıra yine genel merkezimizden bir heyet, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Konya ve Karaman il, ilçe ve belde teşkilatlarımız ile seçim işleri başkanlarımız ve SKM başkanlarımız katılıyor. Toplantıda 2014’teki seçimin bir anlamda stratejisi ve planlaması ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.

ÖZÖĞÜR: GÖNÜLLERE KURDUĞUMUZ BAĞ BİZİ GÜÇLENDİRİYOR

Toplantıda SKM olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında İlçe Başkan Yardımcıları ve SKM Başkanları’nı bilgilendiren AK Parti İl SKM Başkanı - İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özöğür ise “İl Teşkilatı olarak yoğun bir sürece giriyoruz. Bu süreçte herkese önemli sorumluluklarımız var. Ama bizler biliyoruz ki; 11 yıllık AK Parti iktidarının gönüllerden gönüllere kurduğu bağın devamı, senelerdir özlemle beklediğimiz özgürlüklerin ve hizmetlerin gerçekleşmesi sürecinde en önemli vazifeyi üstlenecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.