AK Parti Konya M.V ‘den Basın Açıklaması

AK Parti Konya M.V ‘den Basın Açıklaması

AK Parti Konya M.V ‘den Basın Açıklaması

AK Parti Konya Milletvekilleri:
AK davamıza kara çaldırmayız

Ak Parti Konya Milletvekillleri, basında çıkan “Bir Konya milletvekilinin Tuzluk Partisiyle görüştüğü” yönündeki haberlere sert yanıt verdi.
Konya Milletvekilleri, bazı medya mensuplarınca dile getirilen, “AK Parti Konya milletvekillerinden biriyle paralel yapının adamlarının görüştüğü, kuracakları partiye geçmesi karşılığında kendisine açık çek verildiği, milletvekili seçilememesi durumunda da iki dönem milletvekili maaşı vaadinde bulunulduğu” yönündeki haber, yazı ve yorumların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.
Bu tür yazılarla kendilerinin zan altında bırakıldığını vurgulayan Milletvekiller, “Bizler Konya milletvekilleri olarak, AK Parti’yi, davamızı, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı Başbakanımız Davutoğlu’nu, Ak gönüllü kardeşlerimizi bırakıp giden namertlerden olmadık. Olmayacağız da. Bu tür açıklamaları Ak Parti’nin içine fitne sokma çabaları olarak görüyoruz. Bizler milletin vekilleri olarak, onların verdiği vekaletle milletimize hizmet için çalışıyoruz. Konya milletvekilleri olarak ak davamıza dünyalık teklifler için kara çalmayacağız” dedi.

“Bal ihaneti itiraf etti”

Tuzluk Partisi’ni kuracağını söyleyen Kütahya Milletvekili İdris Bal’ın açıklamalarında bir gerçeği de itiraf ettiğini belirten Vekiller, “İdris Bal parti kurma çalışmalarına başladığını açıkladığı gün, parti kurma çalışmalarına iki yıl öncesinden başladıklarını söyledi. O dönem Ak Parti Milletvekili olan Bal, böylece namertler arasına katıldığını itiraf etmiş oldu. Şemsiyesi altında bulunduğu partide görev yaparken bir yandan da parti hazırlıkları yaparak Ak davamıza ihanet ettiğini bir kez daha tescilledi. Yani daha dershane tartışmaları gündemde yokken ve Gezi olaylarından 9 ay önce yeni bir parti kurmanın hesabını yaptıkları ortaya çıktı. Bizler, bir kez daha 17 Aralık operasyonunun darbe girişimi olduğunu yineliyoruz. Paralel örgüt, paralel devlet ve paralel parti kurma hevesiyle milletin güvenini alt üst eden bu grubun kurduğu partiye gidecek tek bir arkadaşımız yoktur. Konya’dan Ak davamıza kara çaldıracak tek bir arkadaşımız çıkmayacaktır. Basında çıkan haberler tamamen hayal ürünü bir senaryodan ibarettir”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.