Ak Parti’den Aşure İkramı

Ak Parti’den Aşure İkramı

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı nedeniyle Aşure etkinliği düzenledi.

Yunus Emre Parkında düzenlenen Aşure dağıtımına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Parti Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure ikramına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Muharrem Ay’ının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunun altını çizerek, “Aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini hatırlatıyor. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Bu sebeple vatandaşlarımıza aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz. Amaç burada Aşure yiyip gitmek değil, amaç insanlarımız arasındaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmektir” ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak toplumun harmanlandığı güzel insanları sevgi ve saygıyla kardeşlik duygularıyla kucakladıklarını vurgulayan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise,“Tüm İslam âleminin Muharrem Ayı‘nı tebrik ediyoruz. Bu ay, Allah’ın rahmetine erişmek için önemli bir fırsattır. Aşure gününün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır. Bu vesileyle hemşerilerimize aşure dağıttık. Rabbim kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Aşure hayrımızı Allah kabul etsin” dedi.

İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise aşure programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’e ve vatandaşlara teşekkür ederek, “birlik ve beraberliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.