Akhüyük Ağustos’ta Açılacak

Akhüyük Ağustos’ta Açılacak

Bahçeli ve Göktöme Mahallesinde halkla...

Bahçeli ve Göktöme Mahallesinde halkla buluşan Hüseyin Oprukçu, Ereğli’nin geleceği olarak nitelendirdiği Akhüyük Termal Tesislerinin Ağustos ayından itibaren çalışmalarının başlayacağını söyledi.

0f9fafeb-746c-4e4e-91ec-a9c9b602dc10.jpg

                Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Bahçeli ve Göktöme Mahallelerinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında halkla buluşmayı sürdürdü. Mahalle sakinlerine adaylık sürecini anlatan Oprukçu, Ereğli’nin bir fazla hizmete kavuşabilmesi için siyasi kariyerine bile nokta koyduğunu ifade etti.

                Yaklaşık 1 yıldır Ereğli için düşündüğü projelerin fizibilite raporlarını hazırladığını, bu projelerin Ereğli’ye kazandıracağı katma değerin bile hesaplandığını belirten Oprukçu, “Onlar bizim Ereğli sevdamızı da, Ereğli’ye kazandıracağımız hizmetleri de hayal dahi edemezler. Günü kurtarmanın derdinde olanlar, bir adım sonrasını göremiyorlar. Bakın Akhüyük Ereğli’nin yüz akı ve geleceği olacak bir entegre projedir. Termal enerjiden, termal seracılığa, termal tedavi merkezinden sağlık köyüne kadar birçok aşamayı içinde barındırıyor. Ağustos ayı içerisinde başlamayı düşündüğümüz bu proje ile Ereğli’nin prestiji bir kat daha artacaktır.  İhtisas Gıda Organize sanayi ile tarım ve sanayiyi barıştırıp, bir fazla üretim yapılmasına teşvik edeceğiz. Bizim gelecek olarak gördüklerimizi bazıları hayal bile edemeyeceği için, anlayamıyorlar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.