Aksoy: “Bayram paylaştıkça anlam kazanır”

Aksoy: “Bayram paylaştıkça anlam kazanır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, Ramazan bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir yazılı bir mesaj yayınlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, bayramların sevgi, şefkat, Merhamet ve dayanışmanın doruğa ulaştığı günler olduğunu belirtti.

“Bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı´nı tebrik ediyor, herkesin huzur dolu, bir bayram geçirmesini Allah´tan temenni ediyorum” diyen Aksoy, “Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayram günlerini insanlarımızı birbirine yakınlaştıran, manevi değerlerimizin en üst seviyede yaşandığı çok müstesna zamanlar olarak idrak ediyoruz.

Bayramlar vesilesiyle yaşadığımız bu güzelliklerin daim olması, birbirimize ve ülkemize olan sevgimizi arttırması en büyük dileğimdir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.