AKSOY’DAN KONGREYE DAVET...

AKSOY’DAN KONGREYE DAVET...

AKSOY’DAN KONGREYE DAVET...

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan AKSOY; 20 Aralık Cumartesi günü saat 09:00 da Kültür Merkezin de  yapılacak ilçe Kongremiz de  Ülküdaşlarımızı ve hemşerilerimizi yanımız da görmek bizleri onurlandıracaktır.

    MHP İlçe Başkanı İrfan AKSOY yaptığı yazılı açıklama da Cumartesi günü Kültür merkezin de yapılacak olan ilçe kongremize İl Başkanımız, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz,  Milletvekillerimiz, Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve ülküdaşlarımızın yoğun katılımı ile şölen havasında kutlamak içinin bütün hazırlıklarımızı tamamladık. 

   Bu Kongremizin; 2015 yılı ilkbaharın da yapılacak olan Genel Seçimler de görev yapacak teşkilat yöneticilerimizin seçilmesini sağladığı için daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çözüm safsatası adı altında üniter yapımızın tartışılıp, ülkemizin bölünme sürecinin yaşandığı ve bir alay çapulcuyu muhatap alıp masaya oturan Hükümetimizin bu saflığının hesabını soracağı kadroların belirlenmesi bu kongre sonrasında şekillenecektir. Bu Kongrelerimiz Genel Seçim arifesin de yapılması da bu bağlamda anlamlıdır. Çiftçimizin emeklimizin, çalışanlarımızın, öğrencilerimizin geleceğin belirleyecek kadroların tayini bu kongrelerimiz ile belirlenecektir. 

       Kongremizin Türk Milletinin dirliğine ve birliğine vesile olmasını niyaz ediyorum. Ereğlili hemşerilerimizi ve ülküdaşlarımızı da yanımız da görmek bizleri onurlandıracaktır dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.