Aksoy'dan Miraç Kandili Mesajı

Aksoy'dan Miraç Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, bir masaj yayınlayarak Türk-İslam Aleminin Miraç Kandili’ni kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, Miraç Kandili’nin, pek çok ilahi hikmet, sır ve bereketi içinde barındırdığını söyledi. Aksoy, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aksoy mesajında, Miraç’ın, Yüce Allah’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa etmesi için rahmet Peygamberi Hz. Muhammed’e (SAV) yaptırılan hikmet yüklü bir yolculuğa yükselişi ve huzura kabul edilişini ifade ettiğini bildirdi. Aksoy şöyle devam etti;

“İlahi kudretin bir tezahürü olduğu kadar Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) mazhar olduğu ilahi bir lütuf da olan Miraç mucizesi aslında belirli aşamaları kat eden insanın Yüce Yaratan’ın destek ve lütfu dâhilinde akıl ve idrake sığmayacak derecede nice mesafelere ulaşabileceğini de göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinizi tebrik eder, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine insanlığın barış huzur ve saadetine birlik, dirlik ve beraberliğine vesile olmasını, şiddet ve acımasızlığın acı ve gözyaşının dinmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.