Aksu Tuvana Derneğinden Arabaşı Gecesi

Aksu Tuvana Derneğinden Arabaşı Gecesi

Aksu Tuvana Derneğinden Arabaşı Gecesi

Halkapınarlılar, Aksu Tuvana Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği Arabaşı gecesinde buluştular.

Ereğli’de geleneksel olarak düzenlenen programa, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil,İşadamları Recep ve Selim Yıldız, Halil Ercan ile birlikte MHP, CHP, BBP, DP İlçe teşkilatları ve belediye meclis üyeleri, Ereğli kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, muhtarlar ve Ereğli’de yaşayan çok sayıda Halkapınarlı hemşerimiz ve Ereğlili katıldı.

Ereğli Dereyüzlüler Aksu Tuvana Derneği’nin geleneksel Arabaşı programında konuşan Ereğli belediye başkanı Özkan Özgüven, hep birlikte birlik beraberlik içerisinden güzel bir gün geçirdik. Sayın dernek başkanına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki programlarda tekrar bir araya geliriz” dedi.

Ereğli Aksu Tuvana Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Şahin ise  düzenlemiş olduğumuz arabaşı programına katılan herkese teşekkür ediyorum diyerek, program sohbetin koyulaştığı, dostlukların pekiştirildiği bir program gece oldu  dedi.

Programda söz alan Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, Arabaşını burada gördüm öğrendim, çok da sevdim. Kaynaşmak için güzel bir bahane olduğunu belirtti, Programın hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, ise konuklara geleneksel olan  arabaşı çorbası ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.