AKSU TUVANA DERNEĞİNDEN GELENEKSEL ARABAŞI GECESİ

AKSU TUVANA DERNEĞİNDEN GELENEKSEL ARABAŞI GECESİ

Aksu Tuvana Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Geleneksel arabaşı gecesi düzenledi.

Aksu Tuvana Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Geleneksel arabaşı gecesi düzenledi.

Aksu Tuvana Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birlik ve beraberlik için düzenlemiş olduğu programaEreğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Göktaş ve Adem Erdal, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Süt Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, Oda Başkanları,  İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu ve çok sayıda davetli katıldı. 

Ereğli Dereyüzlüler Aksu Tuvana Derneği’nin geleneksel Arabaşı programında konuşan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Sözlerine şöyle devam etti;

“Eş dost hep birlikte birlik olmaya kaynaşmaya ihtiyacımız vardı. Bu İhtiyaçlarımızın bu toplumumuzun birlik ve beraberliğimizin ebedi devam etmesini saygı ve sevgi ile hepinizden arz ediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmaz. Şunu da belirtmek isterim siz Halkapınar Belediyesisiniz burası Ereğli Belediyesi gibi düşünecek olursanız, abi kardeş gibi etle tırnak gibi Ereğli ile Halkapınar’ı birbirinden ayırmamız mümkün değildir. Arabaşı gecesini tertipleyen Dernek Başkanımıza ve Yönetimine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Afiyet olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmanın ardından, ise konuklara geleneksel olan arabaşı çorbası ikramında bulunuldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.