Anneler Günü Kutlandı

Anneler Günü Kutlandı

Anneler Günü Kutlandı

ÖZGÜVEN; “ANNELER BAŞTACIMIZDIR”

Ereğli Belediyesi ‘Anneler Günü’ne özel programı düzenledi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Başkan Yardımcıları ile Belediye Meclis Üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen Anneler Günü programına yoğun bir katılım oldu.
“Ailemizin temel taşı annelerimizin hakkını hiçbir zaman ve hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Annelerimizin kıymetini bilmeli ve onları sadece böyle günlerde değil her zaman hatırlamalıyız. Onlar bizim baş tacımızdır. Bütün güzelliklerini yüreklerinde taşıyan annelerimizin anneler gününü kutluyor, tüm annelere evlatlarıyla sağlıklı, güzel günler geçirmesini diliyorum” diyerek programa katılan annelere çiçek verdi.
Anneliğin, bir milleti yoğuran mukaddes bir el ve toplumun ilk hücresini teşkil eden yuvanın da kurucusu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bu anlamlı ve duygu yüklü günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Çocuklarını aylarca bedenlerinde taşıyan, karşılıksız sevgileriyle büyüten, hayatımızın her aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen annelerimizi dünya'nın en yüce varlıkları olarak görüyoruz. Elleri öpülesi annelerimizi her gün ve her an hatırlayıp, ilgilenmeliyiz. Annelerimiz, yılın bir günü değil, her günü baş tacı edilmeye layıktır. Özellikle başta kendi annem ve eşim olmak üzere, buradaki tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü tekrar kutluyor, hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum” diye konuştu. 
Başkan Özgüven’in konuşmasının ardından Ereğli’de yılın annesi olarak seçilen Gülseren Acar, Zeynep Öğütlü ve Fatma Mutlu’ya hediyeler verildi, Anneler Günü pastası kesildi ve canlı müzik eşliğinde anneler gönüllerince eğlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.