Arif Demirbaş'dan Ramazan Kutlama mesajı

Arif Demirbaş'dan Ramazan Kutlama mesajı

Ereğli Madeni Eşya ve Sanatkarlar odası Başkanı Arif demirbaş, yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Ereğli Madeni Eşya ve  Sanatkarlar odası  Başkanı Arif demirbaş, yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Demirbaş, Bugün; her günü ayrı bir bayram günü olan Ramazan-ı şerifi idrak etmeye başlayacağımız kutlu günlerin başlangıcıdır. Her gününü bayram havasında geçirmemiz gereken Ramazan Ayı kardeşlik havasının , dayanışma ruhumuzun, birlik ve beraberliğimizin tazeleme, kenetlenme ayı olmalıdır.

Toplumsal hayatımızda önemli yeri bulunan Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının, kardeşliğin ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.

Ramazan ayı içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran ve mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır.

Bu değerli günleri Kuran-ı Kerimin ışığında Hz. Muhammed (sav) Efendimizin sünneti seniyyesine ittiba, hayatı ile kaynaşma ve yaşama içinde geçmesi en büyük dilek ve temennimizdir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Ereğli halkının ve Tüm İslam Aleminin Ramazan ayını kutlar Barış Kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini dilerim

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.