"Arkadaşlarıma katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum"

"Arkadaşlarıma katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum"

Afrin'de yaralanan Komondo Uzman Çavuş Seyfi Kılıçer "Tedavimin bir an önce bitmesini istiyorum. Görev yerine dönerek arkadaşlarıma katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Afrin'de yaralanan Komondo Uzman Çavuş Seyfi Kılıçer "Tedavimin bir an önce bitmesini istiyorum. Görev yerine dönerek arkadaşlarıma katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı silah arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum"

1---001.jpg

Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine getirilen Piyade Komondo  Uzman Çavuş Seyfi Kılıçer  tedavisinin tamamlanmasının ardından en kısa zamanda görevine döneceğini söyledi.

2---001.jpg

Afrin bölgesindeki terör hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Kılıçer, Kilis Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından memleketi Ereğli ilçesinin Belkaya Mahallesinde ki baba evine  getirildi.

Harekat kapsamında vucuduna gelen şarapnel parçası nedeniyle yaralandığını anlatan Kılıçer " 3 Gün Kiliste gördüğü tedavinin ardından baba ocağına geldim. Sağlık durumum iyi, moralim oldukça yüksek. Aklım harekata katılan asker arkadaşlarımda." dedi.

3---001.jpg

Tedavisinin evinde devam ettiğini ve sağlığına kavuşmasının ardından tekrar görev yerine döneceğini belirten Kılıçer, "Tedavimin bir an önce bitmesini istiyorum. Görev yerine dönerek arkadaşlarıma katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı silah arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

4---001.jpg

Bizlerde Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve gönüllerimiz her zaman için onlarla." diyoruz.

dsc_0517--.jpg

dsc_0525--.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.