AŞIKLAR ŞÖLEN’DE BULUŞTU

AŞIKLAR ŞÖLEN’DE BULUŞTU

Ereğli’de Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Tarafından 2. Geleneksel Aşıklar Şöleni Düzenlendi.

Ereğli’de Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Tarafından 2. Geleneksel Aşıklar Şöleni Düzenlendi.

2--003.jpg

Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Aşıklar Şölenine yoğun bir ve katılım oldu. Aşıklar, şölene katılan davetliler ise halk müzik ziyafetinin verildiği şölen,  Atatürk Kültür Parkı piknik alanında gerçekleşti. Şölene Aşık Kul Nuri, Aşık Erol Şahinler, Aşık Adem Aydıner, Şair Mustafa Özdemir, Recai ve Faruk Vural, ile Bar Ekibi katıldı.

3-076.jpg

İstiklal marşı ve Kur-anı kerim okunmasıyla  başlayan programa, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Aydın Demir,  Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan, Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4-056.jpg

Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Anıl Yaver yaptığı teşekkür konuşmasında, Bugün derneğimizin 2. Aşıklar şölenini icra etmek üzere burada buluştuk sözleriyle konuşmasına başlayan Yaver, Derneğin çalışmalarına verdiği destek ve katkı sağlayanlara ayrıca, programa katılımları nedeniyle hemşerilerine minnet ve şükranlarını sunarak teşekkür etti. Dernek Başkanı Yaver; Net ve doğru bir sözle konuşmasını sürdürdü. ‘’Anladım yolu doğru olanın yükü ağır olmazmış’’ dedi. Yaver’in yaptığı teşekkür konuşmasının ardından protokol üyeleri de şölene katılan davetlilere hitaben birer konuşmada bulundu.

5-041.jpg

Daha sonra ise Bar halk oyunları ekibi tarafından halk oyunlarıyla devam eden program sonrasında ise bir birinde değerli, Aşıkların sahne almasıyla süren programda şölene katılan konuklar hoşça vakit geçirdi. son olarak ise emeği geçenlere ve programın düzenlenmesinde katkı sağlayanlara ve aşıklara plaket verilmesinin ardından verilen yemek sonrasında program sona erdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.