ASKON’DAN BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ZİYARET

ASKON’DAN BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ZİYARET

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Ereğli Temsilciliği Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Başkan Yardımcısı Agâh Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı olduğundan beri halkın yoğun teveccühüne maruz kalan Başkan Özkan Özgüven’e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Özgüven’e Ereğli halkının yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşları, Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından da ziyaretler devam ediyor. Özgüven’i makamında ziyaret eden bir diğer kuruluş ise Ereğli’de yeni yapılanma gösteren Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Ereğli Temsilciliği oldu. Ziyarette ASKON Ereğli Temsilciliği Başkanı Durmuş Ali Yamaner ve Başkan Yardımcısı Ömer Süllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli’ye yapılması planlanan iş ve istihdam alanları konusunda Başkan Özgüven ile bir süre sohbet etti. Ayrıca ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri ASKON’un kuruluş amaçları hakkında bilgi verdiler.  ASKON’un sorunlara bir yenisini daha ekleyen değil, sorunlara çözüm üreten bir kuruluş olduğunu söyleyen Durmuş Ali Yamaner bu anlayıştan hareketle Ereğli’ye ne yapılması gerektiği konusunda istişarelerin devam ettiğini kaydetti.

ASKON’un ilk kez bir ilçede kurulduğunu sözlerine ekleyen Yamaner, Ereğli’de istihdamı artırmaya yönelik faaliyet içerisinde olduklarını dile getirerek, devletin imkânlarını bir fazla Ereğli’ye getirme çaba ve gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

ASKON Başkan Yardımcısı Ömer Süllü ise yaptığı açıklamada Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in Ereğli için gelecek vadeden bir isim olduğunu ifade ederek, Ereğli'nin Özgüven'den çok beklentisi olduğunu kaydetti. Süllü, " ASKON olarak Ereğli Belediyesi ve Başkan Özkan Özgüven'in herzaman yanındayız. Ankara'da ki yağımız olan değerli milletvekilimiz Cem Zorlu'nun da Ereğli için yaptığı her adımda arkasındayız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gerek belediye olarak, gerek dernekler olarak gerekse STK’ lar olarak ortak amaçlarının Ereğli’ye hizmet olduğunu dile getirdi. Bu anlamda karşılaştıkları en büyük sorunun işsizlik problemi olduğunu hatırlatan Özgüven, “ Belediye bir  iş kapısı değildir. Belediye hizmet kapısıdır. Siz değerli iş adamlarımızdan Ereğli’de istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar bekliyoruz. Bu hususta Ereğli Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra grup Belediye Başkan Yardımcısı Agâh Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisini ilettiler.Belediye Başkanı olduğundan beri halkın yoğun teveccühüne maruz kalan Başkan Özkan Özgüven’e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Özgüven’e Ereğli halkının yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşları, Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından da ziyaretler devam ediyor. Özgüven’i makamında ziyaret eden bir diğer kuruluş ise Ereğli’de yeni yapılanma gösteren Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Ereğli Temsilciliği oldu. Ziyarette ASKON Ereğli Temsilciliği Başkanı Durmuş Ali Yamaner ve Başkan Yardımcısı Ömer Süllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli’ye yapılması planlanan iş ve istihdam alanları konusunda Başkan Özgüven ile bir süre sohbet etti. Ayrıca ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri ASKON’un kuruluş amaçları hakkında bilgi verdiler.  ASKON’un sorunlara bir yenisini daha ekleyen değil, sorunlara çözüm üreten bir kuruluş olduğunu söyleyen Durmuş Ali Yamaner bu anlayıştan hareketle Ereğli’ye ne yapılması gerektiği konusunda istişarelerin devam ettiğini kaydetti.

ASKON’un ilk kez bir ilçede kurulduğunu sözlerine ekleyen Yamaner, Ereğli’de istihdamı artırmaya yönelik faaliyet içerisinde olduklarını dile getirerek, devletin imkânlarını bir fazla Ereğli’ye getirme çaba ve gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gerek belediye olarak, gerek dernekler olarak gerekse STK’ lar olarak ortak amaçlarının Ereğli’ye hizmet olduğunu dile getirdi. Bu anlamda karşılaştıkları en büyük sorunun işsizlik problemi olduğunu hatırlatan Özgüven, “ Belediye bir iş kapısı değildir. Belediye hizmet kapısıdır. Siz değerli iş adamlarımızdan Ereğli’de istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar bekliyoruz. Bu hususta Ereğli Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Daha sonra grup Belediye Başkan Yardımcısı Agâh Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisini ilettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.