Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan görevinden istifa etti

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan görevinden istifa etti

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı Bylock' kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na ifade veren ve serbest bırakılan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı Bylock' kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na ifade veren ve serbest bırakılan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti.

Bylock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, görevinden istifa etti.

Ahmet Şan'ın evinde yapılan aramada cep telefonu, bilgisayar ve dijital verilere el konulmuş, taraftar ise sosyal medyadan Başkan Şan'a istifa çağrısında bulunmuştu.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın, dün Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdiği kaydedildi. 5 ay süren çalışma sonucu örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock' kullandığı iddia edilen Şan'ın evinde de Terörle Mücadele ekiplerinin arama yaptığı, cep telefonuna ve dijital verilere el konulduğu ifade edildi. İfadesinin ardından serbest bırakılan Şan, akşam Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan  Atiker Konyaspor- Gençlerbirliği maçını da şeref tribününden izledi.

Şan'ın ifade verdiği ortaya çıktıktan Nalçacılılar Taraftar grubu, sosyal medyadaki grup hesabından Şan'a istifa çağrısında bulunmuştu.

Ahmet Şan'dan açıklama

Ahmet Şan, kulübün internet sitesinden avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Türk milletine ve Konyaspor camiasına arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır. Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar. Meşum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyaspor'uma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkansız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık. Sizlerden istirhamım, mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.