Başarılarını Başkanla Paylaştılar

Başarılarını Başkanla Paylaştılar

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Bowling Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Meclis Üyeleri ile kupa sevin

                Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Bowling Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Meclis Üyeleri ile kupa sevinçlerini paylaştılar.

                Ereğli Belediye Meclisini ziyaret eden Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcuları beraberinde getirdikleri kupanın sevincini Başkan Özgüven ve Meclis Üyeleri ile paylaştılar.

                Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Gençlik Spor Kulübü Müdürü Vefa Demirkıran 72 takım arasında Türkiye 2. olarak Ereğli'ye yakışır bir mücadele ile bu onuru yaşattıklarını kaydetti.

                Türkiye 2. olan takımın mimarı olan sporcular Tunahan Bayrakçı ve Eser Özlü'yü tebrik eden Başkan Özgüven, "Ereğli'mizi hangi platform olursa olsun başarıyla temsil ediyorsunuz. Sizler çok büyük bir alkışı ve desteği hak ediyorsunuz. Sizleri canı gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ereğli Belediyesi olarak sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu ve başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.