Başkan Altay: “Şehir Hastanesi Yeni Bir Başlangıç Olacak”

Başkan Altay: “Şehir Hastanesi Yeni Bir Başlangıç Olacak”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ile birlikte yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak Konya Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ile birlikte yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak Konya Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. 18 yılda AK Parti’nin sağlıkta çok önemli değişimler gerçekleştirdiğini belirten Başkan Altay, “Bu yıl içinde hastanenin açılması için her türlü çalışma yürütülüyor. Biz de belediyeler olarak, hem civardaki yolların yapılması hem buraya toplu taşımanın ulaştırılması için ciddi çalışma yürütüyoruz. Şehir Hastanesi’nden çok etkilendik. Hayırlı olsun” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ile birlikte inşaatı bitme aşamasına gelen Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

KONYALILAR BU YIL İÇİNDE KULLANMAYA BAŞLAYACAK

1.250 yataklı ve 412.187 metrekare kapalı alana sahip olan Konya Şehir Hastanesi’nin yapımında önemli bir yere sahip olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Başkan Altay, 18 yılda AK Parti’nin sağlıkta çok önemli değişimler gerçekleştirdiğini vurguladı. Şehir Hastanesi’nin başlı başına yeni bir başlangıç olacağını kaydeden Başkan Altay, “Bu yıl içinde hastanenin açılması için her türlü çalışma yürütülüyor. Biz de belediyeler olarak, hem civardaki yolların yapılması hem buraya bir toplu taşımanın ulaştırılması için ciddi çalışma yürütüyoruz. Alaaddin-Adliye tramvayının son durağı artık Şehir Hastanesi olacak. İnşallah koordineli bir şekilde biz de insanlarımızı toplu ulaşımla ve araçla buraya ulaştırmak için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Şehir Hastanesi’nden çok etkilendik. İnşallah Konyamıza uzun süre hizmet edecek. İçerik olarak da tüm Türkiye’ye örnek bir iş ortaya çıkmış. Sağlık Bakanımıza, İl Sağlık Müdürümüze ve yüklenici firmaya teşekkür ediyoruz. İnşallah 2020 yılı içerisinde Konyalılar Şehir Hastanesi’ni kullanacak. Hayırlı olsun” dedi.

ŞEHİR HASTANESİNDEN ÇOK ETKİLENDİK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şehir Hastanesi’nin Konya’ya ve Karatay ilçesine çok önemli katkılar sunacağını belirterek, “Şehir Hastanesi’nden çok etkilendik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, İl Sağlık Müdürümüze, emeği geçen firma yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ise, “Belediyelerimiz her konuda bize destek oluyor. Hastanemizi açmadan alt yapı çalışmaları ve ulaşım konusunda hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene içinde bu işleri tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkunu buradan görüyoruz. Konya adına güzel işler oluyor” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.