Başkan Ercüment Sarıkafa'dan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Ercüment Sarıkafa'dan Ramazan Ayı Mesajı

Ereğli Süt Üreticileri Başkanı Ercüment Sarıkafa, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan ayını idrak edecek olmamız nedeniyle mesaj yayınlayan Süt Üreticileri Başkanı Ercüment  Sarıkafa,

Ereğli Süt Üreticileri Başkanı Ercüment Sarıkafa, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan ayını idrak edecek olmamız nedeniyle mesaj yayınlayan Süt Üreticileri Başkanı Ercüment  Sarıkafa, mesajında şunlara yer verdi: 


"11 ayın sultanı, mübarek Ramazan ayına ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı, huzur iklimi ve bereket ayıdır. Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı sabır, kanaat, merhamet, cömertlik, af, mağfiret ve bereket ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan'a bir kez daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil , Allah'ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakk'a ve hakikate ; insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır.Kur'an-ı Kerim'in tamamlandığı mübarek Kadir Gecesi'ni de idrak edeceğimiz bu ayın hepimize huzur getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Bu duygularla birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirecek mübarek Ramazan ayının ülkemize Ereğli'mize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.