Başkan İstanbul’da Ereğli İçin Yatırım Kovalıyor

Başkan İstanbul’da Ereğli İçin Yatırım Kovalıyor

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlili işadamları ile şehrimize yapılacak yatırımlar noktasında istişarelerde bulunmak üzere İstanbul'da bir araya geldi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlili işadamları ile şehrimize yapılacak yatırımlar noktasında istişarelerde bulunmak üzere İstanbul'da bir araya geldi.

Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Zorlu ve 1. Ordu Komutanı Musa Avsever başta olmak üzere bir çok isimle bir araya gelen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’ye kazandırılması planlanan yatırımlarla ilgili olarak istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven İstanbul’da bir araya geldiği Ereğlililerle, Ereğli’ye yapılacak yatırımları değerlendirdi. Gerçekleşen istişare toplantısına Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu ve 1. Ordu Komutanı Musa Avsever’in yanı sıra, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Maliye Bakanlığı Eski Genel Md. Prof. Dr. Ahmet Kesik, Yüksek Öğrenim Der. Bşk. Ergun Özgüven Ereğlili İşadamları Mustafa Özşenol, Kerim Güneysu, Mehmet Ergen ve Tunay İnce katıldı.

Ereğli’ye kazandırılacak yatırımın değerlendirildiği toplantı ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan Başkan Özgüven şunları söyledi: “Ereğlili Hemşerilerimiz ve diğer dostlarımızla Ereğli’mizi konuştuk. Yaptığımız görüşme ve ziyaretlerde ismini önümüzdeki günlerde açıklayacağımız Hayırsever bir Hemşerimiz tarafından yapılacak başka bir yatırımı da önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Ereğlilik Ruhu, Ereğli Sevdalısı olan Ereğli’ye benimde bir nebze katkım olsun diyen dostlara selam olsun” dedi.

Başkan Özgüven ayrıca Milli Eğitim eski Bakanı Hemşerimiz ve Geleceğin Eğitim Derneği (GED) Başkanı olan Nimet Baş ile de bir araya gelerek, Ereğli'nin tanıtımına katkı sağlayacak çeşitli projelere vesile olacak çalışmalar için protokol imzaladı.

baskan-istanbul’da-eregli-icin-yatirim-kovaliyor---2.jpg

baskan-istanbul’da-eregli-icin-yatirim-kovaliyor---3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.