Başkan Koçak’a Muhtarlardan Tam Destek!

Başkan Koçak’a Muhtarlardan Tam Destek!

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak Mahalle muhtarları ile belediye meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak Mahalle muhtarları ile belediye meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

Başkan Koçak, Toplantıda Muhtarlarlamahalle sorunları ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan, Emirgazi toplu konut projesi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Emirgazi İlçesinin sevilen ve çalışkan Belediye Başkanı Nurişen Koçak,Hizmet atağında gece gündüz tatil gözetmeksizin aralıksız sürdürüyor.Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak Mahalle muhtarları ile belediye meclis toplantı salonunda Muhtarlarla yaptığı buluşmada ilçeye gelecek olan yatırımlar konusunda istişarede bulunurken, Başkan Koçak toplantıda Muhtarlarla İlçe ve mahalle sorunlarıyla önümüzdeki süreçte yapılması planlanan, Emirgazi toplu konut projesi ve Emirgazi’nin sorunları masaya yatırıldı.

Muhtarlar mevcut Başkan Koçak’ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, tam destek verdiklerini yaptıkları açıklamalarında ifade ettiler.

Koçak’ın çalışmalarından oldukça memnun olan Muhtarlar Başkanın hiçbir menfaat gözetmeksizin hız kesmeden hizmet verdiğini ayrıca parti ayırımı yapmayarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirttiler.

Başarılı Başkan Nurişen Koçak ise amacımız hizmet olunca elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirip birçok yeni çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımıza her zaman destek olup hizmeti gerektiğinde ayaklarına kadar götürdük. Hiçbir hemşerimizi ayırıp kayırmadık. Herkese aynı ve eşit davranarak hizmet verdik. Şimdi ise bu hizmetlerimizi taçlandırmak, hizmetlerimizi daha da geliştirmek, genişletmek için çalışmalar yapmaya çalışıyoruz dedi.

 Allah izin verirse sağlığımız el verdikçe hizmetlerimize durmaksızın devam edeceğiz. Kimsenin lafına, dedikodusuna bakacak değiliz. Birileri illa ki bir şey söyleyecek, ancak bizim dedikodu ve boş laflarla, boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Herkes beni de biliyor, çalışmalarımızı da biliyor. O yüzden biz önümüze ve işimize odaklanıp çalışmalarımıza devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Emirgazi’nin çalışkan Başkanı Koçak’ın çalışmaları ise vatandaşlar tarafından takdir toplarken, Bizlerde hizmet yarışında Nurişen Koçak’a başarılar diliyoruz.

Toplantı sonrasında Başkan Koçak muhtarlara yemek ikramında bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.