Başkan Oprukçu Engelli Bireylerin İstihdamında Öncü Oluyor

Başkan Oprukçu Engelli Bireylerin İstihdamında Öncü Oluyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu engelli bireylerin istihdamı için Engelsiz Yarınlar Derneği’ne tahsis ettiği ek binada incelemelerde bulundu.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN OPRUKÇU’YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

İnceleme esnasında Başkan Oprukçu’ya eşlik eden Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural: “Engelli bireylerimize gösterdiği yakın ilgi ve onların topluma kazandırılmasında verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya çok teşekkür ederim” şeklinde ifadelerle duygularını dile getirdi.

ENGELLİ BİREYLERİMİZİ TOPLUMA KAZANDIRMAK HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Oprukçu: “Engelli bireylerimizin istihdamına katkıda bulunmak üzere Oğuz Ata Sosyal Tesislerimizde Engelsiz Yarınlar Derneğimize tahsis ettiğimiz ek binada incelemelerde bulunduk. Onları topluma kazandırmak her zaman önceliğimiz oldu. Belediye kadromuzda çalıştırdığımız engelli bireylerimizin yanı sıra çeşitli iş kollarında faaliyet göstermeleri için de öncü olmaya devam ediyoruz. Bu noktada özveri ile emek veren Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Sayın Songül Vural'a teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-01-05-at-16-02-00-1.jpegwhatsapp-image-2024-01-05-at-16-02-00-2.jpegwhatsapp-image-2024-01-05-at-16-02-00.jpegwhatsapp-image-2024-01-05-at-16-06-05.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.