Başkan Oprukçu Halk Gününde Hemşerileriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Oprukçu Halk Gününde Hemşerileriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hemşerileriyle her daim iç içe olmaya, istek, talep ve önerilerini alarak çözüm üretmeye devam ediyor.

Her gününü halk günü gibi geçiren Başkan Oprukçu’yla vatandaşlar randevuya gerek kalmaksızın görüşme imkanı buluyor.

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ, DİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana hemşerileriyle birebir ilgilenen Başkan Oprukçu: “ Muradımız Allah rızası bu doğrultuda dua almanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğin bizatihi rahmet olduğu gerçeğiyle hareket ederek hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kapımızda, gönlümüz de herkese açıktır. Bunu samimi olarak ortaya koyduğumuzda da hemşerilerimizin teveccühüne mazhar olmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi, bizlere cennetin kapılarını aralayacak yaşlılarımızı ve hemşerilerimizin her kesimini kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

1.jpegwhatsapp-image-2024-01-02-at-11-23-13.jpegwhatsapp-image-2024-01-02-at-11-23-14.jpegwhatsapp-image-2024-01-02-at-11-23-14-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.