Başkan Oprukçu Huzurevi’nde İftar Yemeğine Katıldı

Başkan Oprukçu Huzurevi’nde İftar Yemeğine Katıldı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi Yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

                Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi Yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

            Bu nazik davette bulunmaktan dolayı çok mutluyum diyen Başkan Oprukçu: “Bizim için çok değerli ve kıymetli bir yerdeyiz, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Mübarek Ramazan ayında bereket dolu iftar sofrasında bizleri buluşturan Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi Yönetimi’ne çok teşekkür ediyorum. Bu davet bizim için çok anlamlı” ifadelerini kullandı.

baskan-oprukcu-huzurevi’nde-iftar-yemegine-katildi-1.jpg

“ONLARLA ALAKADAR OLMAK BİZİM EN KIYMETLİ VAZİFEMİZDİR”      

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi Yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Duygularını dile getiren Oprukçu: “Huzurevimizin her zaman emrindeyiz. Belediye olarak her türlü imkan ve olanağı sağlamaya hazırız. Anıların, umutların sığdığı bu sıcak yuvada hep birlikte olmak dileğiyle her zaman yaşlılarımızın yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onlar bize miras ve onlarla alakadar olmak bizim en kıymetli vazifemizdir” dedi.

İftar programının sonunda hayırsever işadamlarına plaket takdiminde bulunularak katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

baskan-oprukcu-huzurevi’nde-iftar-yemegine-katildi-2.jpg

baskan-oprukcu-huzurevi’nde-iftar-yemegine-katildi-4.jpg

baskan-oprukcu-huzurevi’nde-iftar-yemegine-katildi-5.jpg

baskan-oprukcu-huzurevi’nde-iftar-yemegine-katildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.