Başkan Oprukçu Öğrencilerin Talebine Kayıtsız Kalmadı

Başkan Oprukçu Öğrencilerin Talebine Kayıtsız Kalmadı

Doğu Elagözlü Muhtarı, Fevzi Çakmak İlkokulu müdürü, öğretmen ve öğrencileri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Doğu Elagözlü Muhtarı, Fevzi Çakmak İlkokulu müdürü, öğretmen ve öğrencileri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu ve Doğu Elagözlü Muhtarı Ömer Kılınç Başkan Oprukçu’ya plaket takdim etti. Ziyaret esnasında oyun grubu talep eden öğrencilerin isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Oprukçu ulaştırılması talimatını verdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN BİZDEN TALEP ETTİĞİ OYUN GRUBUNU EN KISA ZAMANDA ULAŞTIRACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Mahallelerine yaptığımız hizmetler ve Fevzi Çakmak İlkokulu'na yaptığımız çevre düzenlemesi için teşekkür ziyaretinde bulunan Doğu Elagözlü Muhtarımız Sayın Ömer Kılınç, Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Şenel ile okulumuzun öğretmen ve öğrencilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ereğli'mizin tüm mahallelerine hizmetlerimizi ulaştırmaya, özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim yuvalarını daha iyi hale getirmek adına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın bizden talep ettiği oyun grubunu da en kısa zamanda ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.