Başkan Oprukçu özel hemşerileriyle kucaklaştı

Başkan Oprukçu özel hemşerileriyle kucaklaştı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda özel hemşerileri ve aileleriyle bir araya geldi

“ENGELSİZ YARINLAR İÇİN BİR GÜN DEĞİL HER GÜN” 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tüm Engelliler Derneği ve Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından düzenlenen iki ayrı programda özel hemşerileriyle ve aileleriyle bir araya geldi. Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Sosyal Hizmetler İl Müdürü, derneklerin yönetim ve üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldığı programda ev sahibi olarak konuşan Başkan Oprukçu, özel hemşerilerinin ailelerine “Sizler özel ailelersiniz, hayatı gerçek anlamıyla evlatlarına adayan ailelersiniz. Her daim yanınızdayız. Şehrin belediye başkanı olarak özellikle ifade ediyorum ki sevginin olduğu yerde engel olmaz, Ereğli’de sevginin, hoşgörünün gücüne inanan bir belediye başkanı var, gönlünüz rahat olsun” diyerek onların her daim destekçisi olduğunu ifade etti.

“ASIL ENGEL KALPLERDEDİR”

Asıl engellin kalplerde olduğunu ifade eden Başkan Oprukçu şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı: “Fiziki engelleri ortadan kaldırmak için yoğun bir gayretimiz oldu hep, çabamız oldu. Eksik ne varsa tamamlamaya çalışıyoruz ama asıl engelin kalplerde olduğuna inananlardanım ben, somut olarak bunu görenlerdeniz. Ve bunu görmekten yorulduk, istiyoruz ki zihniyetlerdeki engelleri kaldıralım huzur şehri Ereğli’yi hep beraber inşa edelim. Demokrasi güzel bir rejimin adı, biz bağımsız belediye başkanı adayı olurken de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Devlet Bahçeli Bey’e karşı bir başkaldırı olmadığını her zaman ifade ettik. Toplumun her kesiminin siyasal veya ideolojik fark etmiyor, her kesiminin başkanı olmanın şerefini yaşadığım bir dönemde de, inşallah yarını çok daha engelsiz olarak hem fiziki hem de zihinsel olarak engelsiz olarak inşa edeceğimiz umuduyla hepinizi saygıyla selamlıyor, bu günün farkındalık oluşturmasını ve bir gün değil her gün Dünya Engelliler Günü gibi düşünülmesini temenni ediyorum”

Programın sonunda özel hemşerileriyle tek tek ilgilenen Başkan Oprukçu, onların fotoğraf çekilme isteğini de geri çevirmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.