Başkan Oprukçu Ramazan’ı Hemşerileriyle Bir Arada Geçiriyor

Başkan Oprukçu Ramazan’ı Hemşerileriyle Bir Arada Geçiriyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Şehit Aileleri Derneği Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi ve ardından Engelliler Haftası nedeniyle Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda engelli hemşehrileri ve aileleri ile kucaklaştı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Şehit Aileleri Derneği Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi ve ardından Engelliler Haftası nedeniyle Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda engelli hemşehrileri ve aileleri ile kucaklaştı. Programda Şht. Nurullah Seçen İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı da parçalarıyla izleyenleri mest etti.

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-1.jpeg

“ÖNCE ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ”

Şehit Aileleri Derneği Üyeleri ile iftarda bir araya gelen Başkan Oprukçu, “Kurtuluş Savaşı’mızda, Çanakkale’de ve dahi 15 Temmuz’da birliğimize ve egemenliğimize karşı düşmana destansı dersler veren bir ecdadın, milletin bir ferdi olmaktan dolayı çok onurluyum. Bu vatanı bize bırakmak adına canlarını seve seve veren şehitlerimize her zaman minnettarız. Onlar bizim kahramanlarımız, aileleri ise başımızın tacıdır. Bu anlamda iftarımızı şehitlerimizin muhterem aileleri ile birlikte yapmak istedik. Bu arzumuza iştirak ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kahramanlarımızın aileleri bizim de ailemizdir ve her zaman yanlarındayız. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve hürmetle yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-2.jpeg

“SONRA ÖZEL BİREYLERİN AİLELERİ İLE KUCAKLAŞTI”

İftar programının ardından Ereğli Belediyesi’nin Engelliler Haftası nedeniyle Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği programa katılan Başkan Hüseyin Oprukçu, burada engelli vatandaşları ve aileleri ile kucaklaştı. Samimi ve keyifli anların yaşandığı program için engelli vatandaşlar ve aileleri Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya sevgi gösterilerinde bulunarak teşekkürlerini ilettiler. Özel bireylerin kendileri için her zaman çok değerli olduğunu aktaran Başkan Oprukçu, “Onlar için bu anlamlı haftada özel bir program hazırlamak istedik. Umuyorum ki bu hafta tüm vatandaşlarımızda onlara karşı farkındalık oluşmasına vesile olsun. Tekrar 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutlar, hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim” dedi.

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-3.jpeg

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-4.jpeg

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-5.jpeg

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-6.jpeg

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-7.jpeg

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-8.jpeg

17.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’i-hemserileriyle-bir-arada-geciriyor-9.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.