BAŞKAN OPRUKÇU'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN OPRUKÇU'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

"MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK YARALARI SARACAK YEGANE KUVVETTİR"

"MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK YARALARI SARACAK YEGANE KUVVETTİR"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

thumbnail_13.07.2019-baskan-oprukcu’dan-15-temmuz-mesaji-1.jpg

Yayımladığı mesajda 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının siyasi iktidara karşı değil milli iradeye, demokrasiye ve Türk Milleti'nin istikbaline karşı yapıldığını ifade ederken Türk Milleti'nin bağrında onarılması güç yaralar açtığını ve bu yaraların ancak milli birlik ve beraberliğin kuvvetlendirilmesi ile kapanabileceğini belirtti.

"MİLLETİMİZ İRADESİNİ ÇİĞNETMEMİŞTİR"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçı 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda hain darbe girişimin hükümete, siyasi iktidara karşı değil Türk Milleti'nin fikir namusu ile ortaya koyduğu iradeye, demokrasiye karşı yapıldığını belirterek "Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki askeri kamuflaj içine saklanmış hainlerin çabaları boşa çıkmış, milletimiz iradesini çiğnetmemiştir" dedi.

"SİYASİ SORUMLULUK SAHİPLERİNİN ŞEREF BORCUDUR"

15 Temmuz'un Türk Milleti'nin istikbali için bir milat olduğunu, o gece yaşananlara stratejik bakmanın mümkünatı olmadığını ifade eden Başkan Oprukçu, "FETÖ terör örgütünün kamudaki tüm kurum ve kuruluşlardan, devletin organlarından ve özellikle siyaset sahnesinden silinmesi siyasi sorumluluk sahiplerinin milletimize, 15 Temmuz şehitlerine karşı ödemeye mahkum olduğu bir şeref borcudur" dedi.

"MİLLİ ŞUUR UYANIK MİLLİ BİLİNÇ AYAKTADIR"

Açıklamasını 15 Temmuz gecesi tankların önüne gövdesini siper eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle anarak sürdüren Başkan Oprukçu, "Unutulmasın ki milli şuur uyanık, milli bilinç ayaktadır. Esaret tanımaz Türk Milleti kendisine yönelen her türlü tehlikeyi milli birlik ve beraberlikle püskürtebilecek güçtedir. Tarih dün olduğu gibi yarınlarda da milletimizin istikbali ve istiklali için ölüme düğüne gidercesine gittiğini yazacaktır 15 Temmuz bunun en yakın ispatıdır" diyerek sonlandırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.