Başkan Oprukçu’dan kırsal kalkınmaya tam destek

Başkan Oprukçu’dan kırsal kalkınmaya tam destek

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu huzur şehri Ereğli’yi inşa etmenin yanı sıra toplumda refahın artması ve kırsal kalkınmaya destek olma adına var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Çiftçiye 5 bin fidan armağan

                               Kırsal kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla Ereğli Belediyesi ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile 2500 Badem ve 2500 Ceviz fidanı Ereğlili çiftçilere dağıtıldı

23.11.2019-baskan-oprukcu’dan-kirsal-kalkinmaya-tam-destek-1.jpg

“DAHA YEŞİL BİR EREĞLİ İÇİN”

Kırsalda yaşayan vatandaşların üreterek refah toplumunun bir parçası olmasını arzulayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen fidan dağıtım töreninde hemşerileriyle buluştu. 2500 badem ve 2500 ceviz fidanının Ereğlili çiftçilere dağıtımının gerçekleştirildiği törende konuşan Başkan Oprukçu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yürüttüğü proje ile 11 Milyon fidanı ayın 11’inde toprakla buluşturduk, şükürler olsun. Yemyeşil bir Türkiye, yemyeşil bir Ereğli’yi arzu ediyoruz. Bunu ne Sayın Bakanımız ne de biz Belediye Başkanı olarak yalnız başımıza temin etmemiz mümkün değil, Türk Milleti’nin şerefli evlatları olarak hep beraber başarabiliriz. İnşallah Orman Genel Müdürlüğümüzün, Orman Bölge Müdürlüğümüzün de destekleriyle yemyeşil bir Ereğli’yi inşa edeceğiz. Bu vesile ile Orman Bölge Müdürümüze, Orman İşletme Şefimize, bütün yol arkadaşlarımıza, Park Bahçeler Müdürümüze, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Müdürümüze ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

23.11.2019-baskan-oprukcu’dan-kirsal-kalkinmaya-tam-destek-2.jpg

EREĞLİ’NİN BAŞI DİK SIRTI PEK OLMALI”

Huzur şehri Ereğli’nin gelecek yüz yılını inşa etme gayesinde olduklarını her platformda dile getiren Başkan Oprukçu, kırsalda yerinde kalkınma hamleleri ile Ereğli’de bir fazla üretimin tesis edileceğini  “Anadolu’nun yüzü gülsün, Ereğli’nin başı dik sırtı pek olmalı. Yoksulu, muhtacı kalmayan bir Ereğli arzuluyoruz. Kırsalda yaşayan hemşerilerimiz yaşadıkları yerde üreterek refah toplumuna katılsınlar. Ereğli çiftçisiyle, sanayicisiyle hep birlikte büyüsün gelişsin Türkiye’nin göz bebeği olsun” cümleleriyle ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

Törenin ardından fidanlar çiftçilere takdim edildi.

23.11.2019-baskan-oprukcu’dan-kirsal-kalkinmaya-tam-destek-5.jpg

23.11.2019-baskan-oprukcu’dan-kirsal-kalkinmaya-tam-destek-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.