Başkan Oprukçu'dan Mesai Arkadaşlarına Net Mesajlar

Başkan Oprukçu'dan Mesai Arkadaşlarına Net Mesajlar

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, iftar yemeğinde mesai arkadaşları ile bir araya geldi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, iftar yemeğinde mesai arkadaşları ile bir araya geldi.

Huzur şehri Ereğli'yi önümüzdeki beş yıllık hizmet sürecinde birlikte inşa edeceği mesai arkadaşlarıyla iftar sofrasında buluşan Başkan Oprukçu, belediyenin içerisinde bulunduğu ekonomik durumu ve 31 Mart sonrası siyasi süreci mesai arkadaşlarıyla paylaşırken "En büyük sorumluluğumuz hemşehrilerimize karşı. Ereğli Belediyesi'ne gelen her vatandaşımızı memnun etmek durumundayız, bunu da birlikte başaracağız" dedi.

24.05.2019-baskan-oprukcudan-mesai-arkadaslarina-net-mesajlar-2.jpg

"SABIRLI OLACAĞIZ"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu mesai arkadaşları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Ereğli'nin huzurlu ve onurlu geleceğini birlikte inşa edeceği mesai arkadaşları ile iftarda buluşan Başkan Oprukçu, "Bu şerefe halel getirmemeye kararlıyız, hizmetlerimizle taçlandırmaya mecbur değil mahkumuz. İçimiz çok zor yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız, bilincindeyiz. Bu zorlukları aşmak, yükün altından kalkmak için sabırlı olmaya ihtiyacımız var, bir o kadar da duaya ihtiyacımız var”  dedi.

24.05.2019-baskan-oprukcudan-mesai-arkadaslarina-net-mesajlar-3.jpg

"İKİ DOSTUMLA YOLA ÇIKTIM"

İki dostu, yol arkadaşıyla Mehmet Arıcan ve Osman Nuri Atçeken ile bu uzun ve meşakkatli yola çıktığını aktaran Başkan Oprukçu, "Allah(cc) ağzımızın tadını bozmasın, fitneye fesata meydan vermesin inşallah, ömrümün sonuna kadar yol arkadaşlığı yapacağım iki dost. Belediye içerisinde de çok dostumuzun olduğunu müşahede ettim, o arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ayağımın tozuyla geldim. Helal lokma kazanarak çocuklarımızın geleceğini aydınlatacağız inşallah” dedi.

24.05.2019-baskan-oprukcudan-mesai-arkadaslarina-net-mesajlar-4.jpg

“HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIM, OYNAMAMAYA DA KARARLIYIM”

Hiç kimsenin ekmeğiyle bugüne kadar oynamadığını bundan sonra da oynamayacağını söyleyen Başkan Oprukçu, "Adamlığımızı, insanlığımızı, duygusallığımızı suistimal etmeye kalkan hiç kimse yol arkadaşımız olmayacak. Kışı geçirdik, yediğimiz ayazı unutmamız mümkün değil bizimle adam gibi dost olmayacak hiç kimse bizim yol arkadaşımız değil” diyerek önemli mesajlar verdi.

24.05.2019-baskan-oprukcudan-mesai-arkadaslarina-net-mesajlar-5.jpg

"ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Ereğlili hemşehrilerine karşı büyük bir sorumluluğu olduğunu ve bu sorumlulukta belediyedeki mesai arkadaşlarına düşen payın da belediyeye gelen her hemşehrisinin belediyeden memnuniyetle ayrılması olduğunu aktaran Başkan Oprukçu, "İller Bankası payımızın %40’ı Büyükşehir payı olarak Büyükşehir’e gidiyor, kalanın %40’ı da bizden önce yapılmış borçlandırmalarla ilgili İller Bankası tarafından kesiliyor, geriye %20 kalıyor. Bu zorlukları hep birlikte aşalım, Ereğli’miz huzur şehri olma yolunda hızla ilerlesin" diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.