BAŞKAN OPRUKÇU:”MUHTARLARIMIZ ÇÖZÜM ORTAĞIMIZDIR”

BAŞKAN OPRUKÇU:”MUHTARLARIMIZ ÇÖZÜM ORTAĞIMIZDIR”

Ereğli’nin halka en yakın seçilmişleri olan mahalle muhtarları, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret etti.

Ereğli’nin halka en yakın seçilmişleri olan mahalle muhtarları, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu, “İlçemizdeki tüm ihmal edilmişlikleri dün olduğu gibi bugün de muhtarlarımızla birlikte gidereceğiz” dedi.

12.04.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-2.jpg

“HUZUR ŞEHRİ EREĞLİ’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, önümüzdeki beş yıl ilçenin sorunlarında çözüm ortağı olarak birlikte görev ifa edeceği mahalle muhtarlarını ağırladı. İlçenin dört bir yanından gelen muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu, huzur şehri Ereğli’nin inşasında en büyük katkıyı sağlayacak olanların mahallelerindeki hemşerilerine en yakın seçilmişler olarak görev ifa edecek olan muhtarlar olduğunu vurguladı.

12.04.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-3.jpg

“İNANCIMIZ TAM, GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZ SARSILMAZDIR”

Siyasi ayrım gözetmeden, yöre farkı gözetmeden, hangi mahalleden ne kadar oy geldi hesabı yapmadan ilçedeki her mahalleye adil hizmet sağlanacağını söyleyen Başkan Oprukçu, “Muhtarlarımız, hemşerilerimizle aramızdaki köprüdür. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki Ereğlili hemşerilerimizle aramızdaki tüm gönül köprüleri sağlam, sarsılmazdır. Sorunları giderecek kudret, mazeretler ardına sığınmadan hizmet sağlayacak olan inanç bizler de mevcuttur” diyerek muhtarların halk ile belediye başkanı arasındaki en önemli köprü olduğunu vurguladı.

12.04.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-4.jpg

“HAZIRIZ, YANINDAYIZ”

Başkan Oprukçu’ya tebrik ve destek ziyaretine gelen muhtarlar da önümüzdeki beş yıllık süreçte huzurun temin edildiği Ereğli’yi birlikte inşa etmeye hazır olduklarını ifade ederek Oprukçu’ya başarılar dilediler.

12.04.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.