BAŞKAN ÖZGÜVEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte belediye çalışmalarını yerinde inceledi

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven üç yıllık görev süresi boyunca önemli hizmetlerin altına imza atarak vatandaşa ve şehre hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerin vatandaşa kazandırılmasını sağlamaya devam ediyor.

2-055.jpg

İnsan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Özgüven “Ereğli’miz ve insanımız için ne yapsak az. Hemşehrilerimize layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip onlara sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız müsterih olsun Ereğli için yapılacak ne varsa yapacağız. Biz halkımızın hizmetkarıyız.” dedi.

3-043.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.