BAŞKAN ÖZGÜVEN: “GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Memur-Sen, Ereğli Belediyesi Bolkar Düğün Salonunda birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Yemeğe, AK Parti İlçe Başkan İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe teşkilatı Üyeleri, Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, D

Memur-Sen, Ereğli Belediyesi Bolkar Düğün Salonunda birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Yemeğe, AK Parti İlçe Başkan İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe teşkilatı Üyeleri, Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Diyanet-Sen Genel Başkan Yard. Cebrail Yakışır, Sağlık-Sen Genel Başkan Yard. Himmet Bayar, ve sendika üyeleri katıldı.

Programın açılışında konuşma yapan Memur-Sen Ereğli İlçe Başkanı İlhan Yılmaz: ”Böyle güzel bir ortamda sizlerle bir araya gelmek istedik, hepiniz davetimize icabet edip geldiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca bu programa önemli katkı veren Başkanımız Özkan Özgüven ve Ereğli Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi. Yılmaz’ın ardından kürsüye gelen Başkan Özgüven:” Öncelikle Memur-Sen bünyesinde düzenlenen bu yemek programında sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu dile getirmek isterim. Malumunuz üzere Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi adına çok önemli bir dönemeçteyiz. Dört bir tarafımız düşmanlarla dolu, geçtiğimiz günlerde Çanakkale Zaferimizi kutladık 102 yıl önce bu düşmanlara gereken dersleri vermişiz, bundan sonra da aynı kararlılıkla vereceğiz. Bunun için güçlü ve lider bir Ülke olmamız gerekmektedir. Görüyorsunuz muhaliflerin sözlerini 18 Anayasa Maddeleri haricinde her türlü yalanı söylüyorlar, saptırmaya çalışıyorlar. Ama bizim aziz Milletimiz her zaman doğru olanı görmüş, yalanın cezasını kesmiştir. 16 Nisan’da da bu aziz Millet en doğru kararı verecek ve sandıkları “EVET” oylarıyla dolduracak. Ülkemizi hak ettiği yerlere getirmek için şimdi bir ve beraber olma zamanıdır. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Hep beraber Büyük ve Güçlü Türkiye için canla başla çalışmalıyız. Ben bu duygu ve düşüncelerle bu yemeğe katılan herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.