BAŞKAN ÖZGÜVEN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Mahalle Muhtarları Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.

Mahallenin sorunlarını Başkan Özgüven’e anlatan muhtarlar sorunlarının çözüme kavuşması için Başkan Özgüven’den destek istediler.

Özellikle yol, su, kanalizasyon başta olmak üzere çeşitli sorunları dile getiren muhtarlar Belediye Başkanı Özgüven’den sorunların çözümü için söz aldılar.

Muhtarları dinleyen Özgüven, “Ereğli’de sorundan çok sorunlar yumağı var. Yılların getirdiği sorunlar bugün kartopu gibi önümüze geldi ve çözüm bekliyor. Allahın izni, sizlerinde desteği ile bu sorunlara çözüm bulacağız. Biz sizlerin taleplerini not ederken şunu da sizlere ifade etmek istiyorum ki, bugün bu sorunları yaşamamızın nedeni köklü çözümlerin üretilmeden günü birlik olarak çözüm yoluna gidilmesidir. Biz göz boyamak adına çözüm değil hizmet adına çözüm üreteceğiz. Yani yapacağımız her çalışma günü değil geleceği kurtarma adına olacak çalışmalardır. Bu çalışmalarımızı da yakın bir zamanda sizlerin de desteği ile yansıtacağız. Bizim sizlerden beklentimiz biraz daha sabretmenizdir” diye konuştu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven her mahalleye bir park yaparak hizmete sunacaklarını da kaydederek, “mevcut parklarımıza bakım çalışmaları yapılarak sorunları çözeceğiz. Öte yandan park olmayan mahallelerimize de yeni park yaparak hizmete sunacağız. Yapılacak parklar komple hizmet verecek yapılanma içerisinde olacak” dedi.

Zaman zaman muhtarlarla bir araya gelerek Ereğli’nin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunacaklarını da kaydeden Özgüven, “Ereğli bizim geleceğimiz ve vazgeçilmezimizdir. Hep birlikte daha güzel yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.