BAŞKAN ÖZGÜVEN: “ONLARIN HAYIR DUALARIYLA AYAKTA DURUYORUZ”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “ONLARIN HAYIR DUALARIYLA AYAKTA DURUYORUZ”

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven daha önce ziyaret ettiği tek başına yaşamını idame ettiren Hafize Doğru’nun

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven daha önce ziyaret ettiği tek başına yaşamını idame ettiren Hafize Doğru’nun evinin çatısının olmadığını tespitinin ardından konuyla ilgili birimlere talimat vererek çatının yapılmasını sağladı.

                İmkanım yoktu çatımı yaptıramadım ama ‘Allah razı olsun’ Belediye Başkanımızdan beni bu dertten kurtardı diyen 80 yaşındaki Hafize Doğru Başkan Özgüven’e teşekkürlerini iletti.

Hafize Teyze’yi yalnızlığına terk edemezdik diyen Başkan Özgüven: “Daha önce ziyaret ettiğimiz Hafize Teyze’mizin sorunlarını dinlemiştik. Rahmetin bol olduğu bu günlerde mağdur olmaması için yoğun çaba göstererek çatısını yaptırdık. Biz Hafize Teyze ve onun gibi olan vatandaşlarımızın hayır duaları sayesinde ayakta duruyoruz. Onlara yardımcı olmanın, dillerinden duyacağımız hayır dualarının değeri çok büyüktür. ‘Kimsesizlerin kimsesi olacağız’ diye çıktığımız bu yolda şehrimizde kimsesi olmayan, yardıma muhtaç olan hemşehrilerimize her daim destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da destek olmaya ve onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Ak Belediyecilik şiarında şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmek, onlara çare olmak vardır.” dedi.

Ayrıca Evde Bakım Ekipleri de Hafize Teyze'yi ziyaret edip gerekli notları aldılar ve diğer ihtiyaçlarını da en kısa zamanda temin edecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.