BAŞKAN ÖZGÜVEN: “REFERANDUM PARTİ MESELESİ DEĞİL MEMLEKET MESELESİDİR”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “REFERANDUM PARTİ MESELESİ DEĞİL MEMLEKET MESELESİDİR”

AK Parti referandum çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven

        AK Parti referandum çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Teşkilat Üyeleri Şinasi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler.

        AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun: Bu seçim milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir. Bu seçim 15 Temmuz’un ertesi günüdür. Demokrasiye nasıl sahip çıktığınızı ancak bu oylama ile ispat edeceğiz. 17 Nisan’dan itibaren büyük Türkiye yolunda hızla ilerlemek için bu referandumdan “EVET” oyunun çıkması elzemdir.” dedi.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Darbelerle, belirli entrikalarla, e-muhtıralarla bu ülkenin gelişiminin önüne devamlı engeller koyan bir sistem vardı. Bu sistem, hedeflerimize ulaşmamıza engel oluyor. Buna dur demek, kabuğumuzdan sıyrılmak ve büyümek için değişiklik şarttı. Bu referandum muhtarlık, belediye başkanlığı ya da milletvekilliği seçimi değil, Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Bu referandum parti meselesi değil, bu referandum Memleket meselesi olaya bu yönden bakılmalıdır. 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik içerisinde düşmana, haine aman vermeyen bu yüce Türk Milleti’ni, masa başında ya da bazı oyunlarla ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmeyecek, eminim ki 16 Nisan’da bu Millet geleceğini kurtarmak için “EVET” diyecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.