Başkan Özgüven Şehit Aileleri, Gazi Ve Aileleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven Şehit Aileleri, Gazi Ve Aileleri İle Bir Araya Geldi

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve eşleri İlkay Özgüven 18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Şehit aileleri, gazi ve aileleriyle yemekte bir araya geldiler.

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve eşleri İlkay Özgüven 18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Şehit aileleri, gazi ve aileleriyle yemekte bir araya geldiler.

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-1.jpg

         ‘Şehit Anası’ adlı şiir eşliğinde açılış konuşması yapan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan: “Bu geceyi tertipleyen ve bir araya gelmemize vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven’e yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-2.jpg

         Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Emin Özyurt: “Burada olmak bizler için çok anlamlı ve değerlidir. Burada bulunmamızın asıl amacı 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutlamak ve Şehitlerimizi anmak, o günlere uzanmaktır. Böyle güzel bir gecede bizleri bir araya getirmesi hasebiyle Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven’e şükranlarımı sunar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-3.jpg

         Son olarak kürsüye gelen Başkan Özgüven: “Öncelikle davetimize icabet ederek bu güzel gecede bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bugünün anlam ve önemini yad etmek için bir araya geldik. Siz değerli şehit ailelerimiz, bizlere şehitlerimizin birer emanetisiniz. Bu anlamda 5 yıllık görev süremiz içerisinde başta şehit ailelerimiz olmak üzere gazilerimize, STK’mıza, kurum ve kuruluşlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya gayret ettik. Makamlar, mevkiler gelip geçici 2014 yılın hemşehrilerimizin bize verdiği Belediye Başkanlığı yetkisini hakkıyla yerine getirmeye çalıştık ve 31 Mart’ta tamamlayacağız. Biz her zaman bu memleketin bir ferdi olarak sizlerin evladı, abisi, kardeşi olarak şehrimizde hayatı paylaşacağız. Şehitlerimizle, onların aileleri için ne söylesek, ne yapsak azdır. İnşallah gelecekte daha da gelişen, terörsüz ve şehitlerimizin olmadığı bir Türkiye’de yaşamayı Allah(cc) hepimize nasip etsin. Sizleri Allah(cc) emanet ediyor, haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi şükranla, minnetle yad ediyor, anıyorum” ifadelerini kullandı.

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-4.jpg

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-5.jpg

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-6.jpg

19.03.2019-sehit-aileleri-yemek-7.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.