BAŞKAN ÖZGÜVEN: “YATIRIMCILARIMIZ VE ESNAFLARIMIZLA BERABER DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “YATIRIMCILARIMIZ VE ESNAFLARIMIZLA BERABER DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET”

Ereğli’de referandum kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve AK Parti İlçe T

Ereğli’de referandum kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve AK Parti İlçe Teşkilat Üyeleri ile birlikte esnafları gezip Referandum da destek istediler.

Esnafın kriz ortamlarını bir daha yaşamaması ve ticarette emin adımlar atabilmesi için bu Referandumun çok önemli olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez:” Koalisyon dönemlerini, darbe zamanlarını hep beraber yaşadık esnafın, yatırımcıların nasıl durumlarda kaldıklarını çok iyi biliyorsunuz. O günleri bir daha yaşamamak adına Ülkemizin istikrara ve büyümeye ihtiyacı vardır. Yatırımcının, esnafın her zaman yanındayız Hükümet olarak ve her zaman destek oluyoruz. Halkla, esnafla, yatırımcılarla aramızdaki bürokratik engelleri tamamen yok etmeye “EVET” demeliyiz ve büyük Türkiye yolundaki tüm kapıları sonuna kadar açmalıyız.” dedi.

        Başkan Özgüven ise:” Belediye olarak yatırımcılara ve esnaflarımıza çok önem veriyoruz. Hizmet politikamızda gerek Hükümetimiz gerek Belediye olarak onları ilk sıraya koyuyoruz. Ülkemiz ekonomik anlamda kalkınması ve para piyasamızın değer kazanması adına önemlerinin farkındayız. Bu anlamda Referandum sürecinde en büyük desteği onlardan bekliyoruz. Büyümek ve güçlü olmak için bu Referandumun önemi çok büyük, onların da bunun farkında olmaları bize ayrı şevk veriyor. Ülkemizin önünde bulunan engelleri yok etmek için, büyüyerek 2023, 2053, 2071 hedeflerimize bir bir ulaşacağız. O yüzden Büyük ve Güçlü Türkiye için bu Referandumda sandıklardan “EVET” çıkacağına yürekten inanıyorum. Tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.