Başkan Özgüven’den Etyemez’e Teşekkür

Başkan Özgüven’den Etyemez’e Teşekkür

Başkan Özgüven’den Etyemez’e Teşekkür

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İş-Kur tarafından toplum yararına çalışma programı kapsamında Belediyede çalıştırılmak üzere işçilerin istihdam edilmesinde emeği geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez’e teşekkür etti.
Toplum yararına çalışma programı kapsamında İş-Kur tarafından Ereğli Belediyesinde çalıştırılmak üzere istihdam edilen kişiler Park ve Bahçeler Müdürlüğünde işe başladı.
Ereğli İş-Kur Müdürü Sait Eker Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere istihdamı edildiklerini belirterek, işe başlatılan kişilere hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ereğli Belediyesi olarak işçi alımı yapmadıklarını kaydeden Özgüven, İş-Kur tarafından hazırlanan ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez’in de büyük katkıları ile hayata geçirilen proje kapsamında istihdamı sağlanan kişilerin Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çeşitli çalışma sahalarında değerlendirildiğini söyledi.
Özgüven İş-Kur tarafından istihdam edilen işçilerin yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi ve kendilerini Belediye ailesinden gördüklerini ifade ederek, hem ‘hayırlı olsun’ hem de ‘kolay gelsin’ temennisinde bulundu.
Başkan Özgüven bu işçilerin katkılarının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Büyükşehir Yasası ile 37 mahalleden 87 mahalleye yükselen Ereğli’de genişleyen saha çalışmalarında İş-Kur tarafından istihdam edilen kişilerin katkıları bize güç veriyor. Bu projenin hayata geçmesinde Bakan yardımcımız ve AK Parti Milletvekili Adayımız Halil Etyemez’in büyük katkıları var. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.