Başkan Yıldız'dan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Yıldız'dan Ramazan Ayı Mesajı

Mübarek Ramazan Ayı'nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız; "Üç ayların sonuncusu,on bir ayın sultanı,rahmet,mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerife kavuşmanın hep birlikte huzur ve

Mübarek Ramazan Ayı'nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız; "Üç ayların sonuncusu,on bir ayın  sultanı,rahmet,mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerife kavuşmanın  hep birlikte huzur ve  mutluluğunu yaşamaktayız'' dedi

Yıldız Mesajında;Ramazan ayı; “Cennet kapılarının açıldığı, cehennem kapılarının kapandığı” bir aydır. Ramazan ayı cömertliğimizin en üst seviyeye çıktığı bir aydır., kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği. Ramazan ayı maddi ve manevi bakım ayıdır. Ramazan ayı; dargınlıkların ortadan kalktığı, kırgınlıkların giderildiği; hoşgörü, barış ve kardeşlik gibi değerlerin yaşatıldığı bir aydır.

Toplum hayatında huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı, af, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı, mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı, en iyi şekilde değerlendirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Ayı'nın; Ülkemiz ve Ereğli'mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayının İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.