Başkan'dan Borsaya Teşekkür

Başkan'dan Borsaya Teşekkür

Ereğli Ticaret Borsasını ziyaret eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü'den Borsa çalışmaları hakkında bilgi aldı.

  Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü'yü ziyaret eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bir tarım şehri olan Ereğli'de üretici ve çiftçinin yol haritasını Ticaret Borsasının çizdiğini kaydetti.

          Borsa bünyesinde faaliyete geçirilen elektronik donanımlı online satış salonunu gezen Başkan Özgüven, "Ticaret Borsamız teknolojinin getirdiği son yenilikleri yakından takip ederek üreticilerimizin hizmetine sunuyor. Bu sistemle tarım ürünlerine dayalı ticarette ve küresel ekonomide vadeli işlem piyasalarında rekabet üstünlüğü sağlayacak önemli bir kurumsal alt yapının giderildiğini görüyoruz. Elektronik satış sisteminin modernizasyonu ile gelişen teknolojiden en etkin ve verimli bir şekilde faydalanılması, bölgedeki tarımsal faaliyetlerin arttırılması, elektronik satış sistemi ile satış işlemlerine güvenlik, hız ve standart getirilecektir. Bu sistemi üreticilerimizin hizmetine sunan Borsa Başkanımızı ve Yönetim Kurulunu kutluyor başarılar diliyorum" dedi.

          Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü ise Başkan Özgüven'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Borsanın kurumsal olarak daha ileriye gidebilmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

baskandan-borsaya-tesekkur--3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.