Başkanlık Makamına Rana Zoba Oturdu

Başkanlık Makamına Rana Zoba Oturdu

Başkanlık Makamına Rana Zoba Oturdu

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla makam koltuğunu İmam Hatip Ortaokul öğrencisi Rana Zoba’ya devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İmam Hatip Ortaokul Müdürü Adem Pırtı, öğrenciler Rana Zoba, Fatma Betül Sırım ve Abdullah Harun Şanal Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. 
Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Rana Zoba; “Bu koltuğu bana takdim eden Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
23 Nisan 1920 tarihinin Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı tarih olduğunu kaydederek, “bu milletin geleceği çocuklara emanettir ve bu günü Atatürk çocuklara armağan etmiştir” diye konuştu. 
Zoba, temsili Belediye Başkanı olarak Başkan Özgüven ile projelerini paylaşarak, öğrencilerin faydalanacağı çok amaçlı teknoloji ve bilim merkezi, çocuk parklarının çoğaltılması, otoparkların çoğaltılması, kış nedeniyle bozulan yolların asfaltlanması, bisiklet yolları, kanalizasyon, kavşaklarda engelli vatandaşlar için yol çalışmalarının yapılmasını istediğini kaydetti. 
“Bu tür projeleri sizlerden duydukça geleceğe umutla bakıyoruz” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Atatürk ve silah arkadaşları Türkiye Büyük Millet Meclisini açarken bugünü de çocuklara armağan etmişler. Bu bayram dünyada sadece bizim ülkemizde kutlanıyor. Bu bayramın bir hediyesi olarak sizler bugün temsili olarak bu koltuklarda oturuyorsunuz. Bu koltuklar kalıcı ama oturanlar geçicidir. Bugün biz oturuyoruz ama yarınlarda sizler bu makamda oturacaksınız. Allah bu makamdan daha yukarıdaki makamları sizlere nasip etsin” dedi.
Özgüven, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek, şehrin güzelliğine güzellik katacak çalışmalara imza atacaklarını belirtti ve “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutluyorum” diye konuştu.
Temsili Belediye Başkanı Rana Zoba, Temsili Kaymakam ve Milli eğitim Müdürü ile görüşerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Özgüven, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.